Математичний калейдоскоп

Меню сайту
Наше опитування
Чи подобається Вам урок математики
Всьго відповідей: 198
Міні-чат
Головна » 2009 » Травень » 5 » ПРИВІТ ВСІМ!
ПРИВІТ ВСІМ!
14:15
Привіт всім, хто завітав на сайт математики!

Якщо ви завітали сюди, то не поспішайте закривати сторінку, оскільки ви знайдете багато чого цікавого. 

     Тут можна знайти цікаві математичні факти, історії з життя математиків, означення, описи понять, правила, теореми, закони, властивості, формули, математичні таблиці. Якщо у вас проблеми з математики то сайт математики може вам допомогти

         Математика - галузь невтомного пошуку і важкої до самозабуття праці. Іноді на доведення однієї теореми потрібні роки. Праця вченого-математика подібна до праці поета: як і в поезії, у математиці діють досить складні механізми пошуку і філігранне оформлення знайденого результату. Проте, про математиків чомусь не прийнято говорити піднесено, захоплено, хоча вони також заслуговують високих слів подяки, які ми часто адресуємо людям подвигу і мужності. Праця математиків не виставляється на театральній сцені, про неї не говорять у репортажах з космосу, але вона присутня скрізь. Математики викреслюють орбіти космічних трас, гарантують міцність сталевих атомоходів у океанських глибинах, визначають ритми роботи атомних реакторів тощо.

У кожному періоді історії математики були свої видатні постаті вчених, в яких були різні долі. Одні зажили слави і безсмертя ще за життя, іншим судилося пройти складні шляхи і розділити трагічну долю свого народу. Багато визначних математиків стали зразками щирої відданості науці, патріотами свого народу.

Щедра талантами українська земля подарувала людству не тільки чудових співаків, композиторів, письменників, а й визначних математиків.

           Отже потрібну інформацію шукайте на сайті!

 

Переглядів: 1475 | Додав: matematik | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 4
4 Анатолий  
0
Так нічого собі!

3 TSEZ@R  
0
кууууул)))))

2 TSEZ@R  
0
Сайт РЕСПЕКТ!!!

1 Tymchuk  
0
Привіт ! гарний сайт smile

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас Гість

Календар новин
«  Травень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz