Математика у школі
|
|
matematik | Дата: Середа, 22.04.2009, 19:00 | Повідомлення # 1 |
Admin
Група: Адміністратори
Статус: Offline
| У школі вчитель запитує: - Діти, скільки буде 5х5? - 30. - Не так діти, 5х5 - буде 25, ну 26, ну в крайньому випадку 27, але ніяк не 30.
|
|
| |
matematik | Дата: Середа, 22.04.2009, 19:02 | Повідомлення # 2 |
Admin
| Два школярі. Один говорить: - Уже не знаю, чи вірити нашому вчителю математики... Учора він сказав, що 6+4=10, а сьогодні, що 7+3 теж =10...
|
|
| |
matematik | Дата: Середа, 22.04.2009, 19:04 | Повідомлення # 3 |
Admin
| Вчителька пояснює дітям ділення. Написала на дошці "2:2" і запитує: - Діти, хто знає, що це означає? - Нічия! - підскакує з першої парти Женя.
|
|
| |
matematik | Дата: Середа, 22.04.2009, 19:05 | Повідомлення # 4 |
Admin
| На уроці математиці вчитель пояснює умову задачі: "Сходи споруджуваного будинку має п'ять прольотів, кожний з який складається з 20 сходинок. Скільки сходинок треба пройти, щоб потрапити на останній поверх?" - Усі, - відповідає учень.
|
|
| |
matematik | Дата: Середа, 22.04.2009, 19:07 | Повідомлення # 5 |
Admin
| Вчитель математики, заглянувши в зошит учня, був вражений мудрими обчисленнями: - Один з нас збожеволів , Сидоров! Наступного дня Сидоров кладе на стіл конверт - Що в ньому? - запитує вчитель - Довідка про те, що я не божевільний.
|
|
| |
matematik | Дата: Середа, 22.04.2009, 19:08 | Повідомлення # 6 |
Admin
| Учитель - учителю: - Ну і клас мені потрапився тупий! Пояснюю теорему - не розуміють. Пояснюю другий раз. Не розуміють! Утретє пояснюю. Сам уже зрозумів. А вони не розуміють...
|
|
| |
matematik | Дата: Середа, 22.04.2009, 19:10 | Повідомлення # 7 |
Admin
| Вчитель - учениці: "От якщо я тобі дам білку, потім ще двох білок, а потім ще трьох білок! Скільки буде?" Учениця: "Сім!" Учитель: "Слухай уважно! Спочатку одну білку, потім ще двох і потім ще трьох. Скільки?" - "Сім!" - "Т-а-а-к! Давай по-іншому! Одне яблуко плюс два яблука, плюс ще три яблука! Скільки?" - "Шість!" - "Ну, нарешті-то! А білка плюс дві білки плюс три білки! Скільки?" - "Сім!" Учитель: "Ну, чому?!!" - "А у мене вже живе одна білка!
|
|
| |